HTML

Egy csipetnyi magyar valóság...

Aktuális magyar élethelyzetek, kissé ironikus szemszögből, rövid írásokban bemutatva.

Az oldalon található anyagok a szerző tulajdonát képezik, és írásbeli engedély nélkül nem másolhatóak.

Kapcsolatfelvételhez a zoltan.fegyver[kukac]gmail.com címre írjon.

A Mindennapi magyarságok novelláskötet elektronikus változatát ide kattintva töltheti le.

2015.06.25. 14:20 F. Z.

Ihletínség

Címkék: abszurd alkoholizmus

Valamit írnom kellene. A késztetés bár unszol, ám ihletet nem ad: úgy vélem, nincs is ettől tragikusabb állapot, hiszen egy frappáns gondolat a fundamentuma mindennek. Kell tehát egy alapötlet, egy főhős, némi cselekmény és abban egy fordulat.

Nos, mutassuk be például egy teljesen hétköznapi szereplő, egy mániákus, alkoholista hóbagoly életét, aki számunkra ismeretlen okból állandóan komor, mélabús ábrázattal bolyong a világban, mikor is összetalálkozik egy aranyhörcsöggel, akiről később egy drámai és tragikus fordulat során kiderül, hogy valójában tengeri malac. Főhősünk teljesen összeomlik, s már-már alkoholistává válna, ha nem lenne egyébként is egy öreg szeszkazán. A zárójelenetben természetesen mindenki táncol és énekel majd.

Igen, azt hiszem, ez lesz a megfelelő történet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr487572550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása